Flere bilder fra NM

Postet av den nov 16, 2017 i forside, Nyheter

Flere bilder fra NM

Vi har nå fått inn enda flere bilder fra NM. Her kommer de fortløpende i slide-show. Bildene er også tilgjengelig her dersom du ønsker å se dem i større format. Denne bildekrusellen krever...

Les mer »

Nå nærmer vi oss 300 deltakere

Postet av den nov 7, 2017 i forside, Nyheter

Nå nærmer vi oss 300 deltakere

Vi nærmer oss nå 300 deltakere, og vi gleder oss til å ta imot dere! Det er fint hvis alle kan registrere seg så fort som mulig ved ankomst – jo tidligere jo bedre. Siste frist er kl 1530. Dersom det skulle hende noe uforutsett slik at man ikke rekker fristen, kan man ringe Trond (934 17 447) eller Leif (995 50 324) og gi beskjed.

Les mer »

Det blir jentekveld også i år

Postet av den nov 1, 2017 i forside, Nyheter

Det blir jentekveld også i år

USF med Jenteutvalget ønsker å ta ekstra godt vare på jentene som spiller sjakk. Målet er at sjakk-jentene i Norge skal knytte gode kontakter mellom hverandre slik at de trives og at man på sikt kan øke jenteandelen.  Det blir derfor Jentekveld også under dette NM-et slik det også har vært under tidligere NM. Les mer om arrangementet her.

Les mer »

Problemer med påmeldingen?

Postet av den okt 2, 2017 i Nyheter

Problemer med påmeldingen?

Det har kommet noen tilbakemeldinger på at noen har hatt problemer med påmeldingen via Turneringsservice. Det har vist seg at email ikke har blitt sendt ut for å få bekreftet påmeldingen. Dersom noen opplever dette kan dere sende email med fornavn, etternavn, fødselsdato og klubb til post@nmforungdom2017.no. Da vil vi legge dere til manuelt.  

Les mer »