Påmelding

Online påmelding skjer via turneringsservice (se under), det er ganske enkelt og all informasjon finner du på denne siden. Vi håper flest mulig kan benytte seg av online-påmelding.

I utgangspunktet ønsker vi alle medlemmer av USF velkommen til å delta i årets NM for barn og ungdom i Kristiansand. Iht. mesterskapets reglement er det, i kretser med fungerende kretsstyre, kretsen som avgjør hvem som er kvalifisert til å delta, f.eks. ut ifra resultat i kretsmesterskap. Alle som ønsker å delta i NM bør således delta i kretsmesterskap så sant dette arrangeres i den aktuelle kretsen. Den enkelte deltaker oppfordres til å sjekke uttaksreglene som gjelder for sin krets.

Påmeldingen er ikke endelig før startavgiften er innbetalt til vår NM-konto. Både betaling og påmelding må være utført senest 1. november for å unngå økt startavgift. Ordinær startavgift er på kr. 400,- ved betaling senest 1. november. NB! Husk å merke innbetaling med fullstendig navn på spilleren, fødselsdato, samt klasse og klubb. Ved betaling etter 1. november økes startkontingenten med kr 100 til kr 500,-.

NM konto: 3060 35 22881
Ved betaling via bankgiro sendes beløpet til:
Kristiansand Sjakklubb Ungdom
V/Leif Bjornes
Malmveien 5E
4629 Kristiansand

Det kan eventuelt også betales med VIPPS:
VIPPS: 134179 (Sjakk NM Barn og Ungdom 2017)

Dersom samlet påmelding fra krets/klubb, send liste med oversikt over hvilke deltakere betalingen gjelder, til e-post: paamelding@nmforungdom2017.no
Liste over betalende deltakere kan også sendes som vanlig brev til:
Leif Bjornes, Malmveien 5E, 4629 Kristiansand.
Spørsmål kan rettes til Leif Bjornes, via e-post ovenfor eller tlf. 99 55 03 24